“PURE ACT kan konsten att göra hållbarhetsarbete både roligt och begripligt på ett enkelt sätt. Linnea och Therese inspirerar och deras verktyg Acture är genialiskt!”

Lena Ericson

VD On-Site Exhibitions AB

“Samarbetet med PURE ACT och verktyget Acture har verkligen gjort arbetet med vår Hållbarhetsrapport strukturerat, tydligt och enkelt. Stort tack Therese och Linnea för all guidning och hjälp med hållbarhet.”

Kristina Havdelin

CFO Erteco Rubber & Plastics AB

“Att få arbeta med PURE ACT och deras plattform Acture när vi tog fram vår första hållbarhetsrapport har varit otroligt lärorikt. PURE ACT har utmanat, bollat och funnits med hela vägen. Att fortsätta samarbetet var ingen tvekan.”

Jenny Sahlsten

Sustainability manager Morris Law

“PURE ACT har förenklat arbete med vårt hållbarhetsarbete på ett mycket bra sätt. Tiden från tanke till handling var väldigt smidig med deras expertis och deras projektverktyg Acture. Det har gjort arbetet mer effektivt och sparat mycket tid vilket gjort vårt arbete och Hållbarhetsrapport kostnadseffektiv. Vi kan varmt rekommendera PURE ACT!” 

Henrik Ahnkron

VD WeAudit

“PURE ACT har under året hjälpt oss att bli ett mer hållbart företag. Förutom att vi lärt oss otroligt mycket om hållbarhet så har vi fått en fin och proffsig hållbarhetsrapport att visa för våra kunder och partners. Vi är väldigt nöjda med det arbete som PURE ACT gjort för oss. De har varit mycket proffsiga, kunniga, trevliga och smidiga att arbeta med. Jag kan varmt rekommendera dem till andra.”

Rebecca Wiberg Borin

VD BORIN

“PURE ACT hjälper oss nå våra hållbarhetsmål samt att bidra med vår del för att stödja våra kunders hållbarhetsmål. Med plattformen Acture blir arbetet strukturerat, enkelt och transparent i organisationen vilket har varit en avgörande framgångsfaktor för oss.”

Fredrik Ringström

VD ÅJ Distribution

“Enklare, roligare och bättre! Att få bra hjälp med hållbarhet och vad vi  kan göra och hur vi ska tänka gör att vi får ro i hållbarhetsarbetet. Vilken lyx!”

Ulf Andersson

VD Zilloman

”En spikrak och effektiv resa från förvirring till klockren hållbarhetsrapport med PURE ACT.”

John Hultberg

Medgrundare & Vice VD på Recycling Partner RP

Vill du komma i kontakt?