Vi utmanar

99 procent av Sveriges näringsliv består av små och medelstora företag men de har knappa resurser att avsätta för hållbarhetsarbete. För att vi ska kunna uppnå Agenda 2030 är det avgörande att alla företag bidrar, stora som små. Därför behövs en enkel och kostnadseffektiv lösning. PURE ACT erbjuder en unik kombination av ett digitalt verktyg och rådgivning från en hållbarhetskonsult.

Vi har kompetensen

PURE ACT är grundat av två ekonomer – Therese Svensk och Linnea Eriksson. Det kanske låter konstigt men vår bakgrund inom företagsekonomi och stora intresse för hållbarhet är den perfekta kombinationen. Vi fokuserar på att skapa affärsnytta genom ansvarstagande. Dessutom ska ju hållbarhet både in i er strategi och redovisning. 

Vi har också flertalet partners med expertkunskap inom alla specifika hållbarhetsområden för att på bästa sätt kunna hjälpa företag med olika hållbarhetsutmaningar. Vår 5-stegsprocess och vårt digitala verktyg Acture är flerfaldigt prisbelönad av bland annat Swedbank, SKAPA, ÅForsk och Vinnova. 

Vi effektiviserar

Med vår unika kombination av vårt digitala verktyg Acture och rådgivning av en hållbarhetskonsult hjälper vi dig och ditt företag att komma över tröskeln och få fart på hållbarhetsarbetet. Vi förenklar ett komplext område för att skapa handlingskraft. Hållbarhetsarbete ska skapa största möjliga impact och samtidigt vara lönsamt.

Vill du komma i kontakt?