Aktuellt

Business Developer - Sales & Relations

Brinner du för affärsutveckling och relationer? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och bidra till den nödvändiga omställningen mot ett hållbart näringsliv? Vi söker en nyckelperson för vår fortsatta framgång!

Om PURE ACT
PURE ACT hjälper små och medelstora företag att komma igång med strategiskt hållbarhetsarbete. Vi erbjuder ett digitalt verktyg för hållbarhetsplaner och rapporter, rådgivning, e-kurser och utbildningar. Vi har vunnit många fina priser och utmärkelser för våra enkla, effektiva metoder och digitala verktyg, däribland Swedbank Rivstart samt Vinnova Innovativa Startups steg 1 och 2. 

Om tjänsten
Som Business Developer kommer du vara den tredje personen in på PURE ACT. Med dig kommer vi omvandlas från en superduo till ett dream team. Du kommer få axla ansvaret för hela säljprocessen, från prospektering av nya kunder till och med onboarding i vårt digitala verktyg. Våra kunder varierar i storlek och tillhör många olika branscher så det är viktigt att du är lyhörd, lösningsorienterad och kan anpassa din metoder utefter varje specifik kund. 

Om dig
Du är en utåtriktad, positiv och driven person som får energi av att bygga nya och vårda befintliga relationer. Du trivs i en miljö där det är högt i tak och där du ges stort eget ansvar. Du tycker att det är spännande att komma in i ett tidigt skede och få vara med och utveckla företaget framåt. Du lockas också av möjligheten att få kombinera ditt intresse för sälj och relationer med hållbarhet och tech.


Arbetet kräver att du: 

  • Har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Inte är det minsta rädd för att ta kontakt med kunder via mail, telefon eller fysiska möten
  • Kan planera ditt eget arbete
  • Är prestigelös och beredd att hjälpa till inom andra områden


Det är meriterande om du: 

  • Har säljerfarenhet av andra digitala verktyg och tjänster
  • Har kunskap om redovisning och/eller hållbarhet 
  • Har erfarenhet som konsult/rådgivare

Tjänsten beräknas starta under september/oktober. Lönen kommer bestå av en fast och en rörlig del baserat på dina prestationer. Passar beskrivningen in på dig? Då tycker vi verkligen att du ska ta tillfället i akt och söka tjänsten som Business Developer på PURE ACT. Tjänsten tillsätts löpande så skicka in din ansökan idag!

Ansök via LinkedIn