Samarbete med Qnister

PURE ACT har inlett ett samarbete med Qnister, ett digitalt verktyg för regelefterlevnad. Som ett första steg kommer vårt digitala verktyg Acture att bli en del av Qnisters grunderbjudande av compliancetjänster. 

”Vi har länge imponerats av PURE ACT och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder lösningar på fler utmaningar”, säger Anna-Lena Isaksson, VD och grundare på Qnister.

”Det känns klockrent! Vi hoppas kunna visa ännu fler företag att hållbarhet inte behöver vara krångligt, utan till och med lönsamt”, säger Linnea Eriksson, grundare och delägare PURE ACT.

”Hållbarhet är en het fråga, och det finns mycket kvar för företag att göra. Vi ser fram emot att se hur samarbetet med PURE ACT kan komma att utvecklas”, säger Anna-Lena Isaksson.

Qnister det enklare för företag att arbeta med tidskrävande och komplicerade frågor som lagen ställer höga krav på. Därför är samarbetet en bra matchning, där Qnister och PURE ACT riktar sig mot företag som står inför samma utmaningar. Med hjälp av Qnister får vi på PURE ACT möjlighet att synas för fler företag inom vår målgrupp.

Redan nu finns också tankar om ett fördjupat samarbete. Men det första steget blir att Qnister presenterar Acture i sitt grunderbjudande. Hur samarbetet kan komma att se ut längre fram får tiden utvisa.

Fakta om Qnister

Qnister grundades 2017 av juristerna Anna-Lena Isaksson och Emelie Terlinder, som såg ett behov av digitala verktyg för att förenkla regelefterlevnad för företag. Första verktyget som utvecklades var Qnister GDPR och 2021 kom Qnister Whistle som är ett visselblåsarsystem. Företaget är baserat i Jönköping och en del av Insatt Group.

Dela artikeln på sociala medier

Fler artiklar